Over ons

Ons bedrijf

ACCT-BEUNSCHEPEN-BV is een toonaangevende onderneming, waar kennis en service de opmaat zijn voor een succesvol transport!

De sterke kanten van onze onderneming zijn o.a. professioneel en klantgericht transport aanbieden. Zo kunnen wij voor u als klant het complete transport overnemen en u voorzien van goed advies, of we zoeken de beste deal afgestemd op uw wensen op dat moment. De schepen die we aanbieden zijn volledig uitgerust om op een veilige en milieuvriendelijke manier transport uit te voeren, indien nodig zijn de schepen voorzien van spudpalen zodat we ook kunnen laden en lossen op plaatsen waar geen of slechte afmeergelegenheden zijn. Het uitdiepen van kanalen, meren, rivieren en havens is dus niet nieuw voor ons, door onze jarenlange ervaring zijn we ervan overtuigd dat we een bedrijf hebben dat klaar is voor de toekomst.

We transporteren met (beun)schepen een uitgebreid ladingpakket variërend van bouwmaterialen als zand/grind/grond en baggerspecie, daarnaast bieden we eigenlijk voor iedere denkbare transportwens een oplossing, zodoende zijn we uitgegroeid tot de allround specialist in transport over water.

Graag bieden we u vrijblijvend een goede oplossing voor uw transport in de vorm van een offerte, om dit zo goed mogelijk af te stemmen zijn we altijd bereikbaar om u persoonlijk te ontmoeten en de mogelijkheden te bespreken!